Rólunk

Stukkó Line épületszobrászat Stukkó Line homlokzat felújítás Stukkó Line műemlék Polisztirol elemek Stukkó Line homlokzat felújítás Stukkó Line épületszobrászat Stukkó Line épületszobrászat Stukkó Line lakásfelújítás Stukkó Line lakásfelújítás Stukkó Line épületszobrászat Stukkó Line lakásfelújítás Stukkó Line lakásfelújítás Stukkó Line Stukkó Line 3D falpanel Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Kőrestaurálás Stukkó Line homlokzat felújítás Stukkó Line homlokzat felújítás Stukkó Line épületszobrászat Stukkó Line műemlék Stukkó Line homlokzat felújítás Stukkó Line homlokzat felújítás

Stukkó Line Kft.

Néhány szó cégünk történetéről:

Szakmai elhivatottságomat édesapámtól örököltem, aki 60-as évektől épületszobrász mesterként és oktatóként dolgozott. Ezt a vonalat folytatva több mint 20 éve tevékenykedem ezen a területen jelentős szakmai tapasztalatot szerezve, majd széleskörű tevékenységeim összehangolásához megalapítottam a Stukkó Line Kft-t. Ezen hosszú időszak alatt egy olyan csapatot, kapcsolati hálózatot építettem ki, melyben csak is a minőséget és megbízhatóságot szem előtt tartó partnerek, szakemberek lettek kiválogatva. Sokéves szakmai tapasztalatom alapján 2019.-ben sikeres mestervizsgát tettem Kőfaragó, Műköves és Épületszobrász szakmákból.

2014-óta a Moli-Build Bt-vel Konzorciumot alakítva generál kivitelezőként vállaljuk homlokzatok és lakások felújítását.

Célunk, kitűzésünk

Célunk tevékenységünk körének és színvonalának folyamatos fejlesztése, melynek egyik eredményeként 2011-ben új szolgáltatást indítottunk el Molnár Zsolt kollégámmal, mely dekorációs gipsz falpanelek egyedi gyártására és beépítésére vonatkozik. Budai műhelyünkben egyedi elképzeléseit is magas minőségben és részletgazdagon tudjuk megvalósítani.

Jelentősebb eredményeink

Cégünk olyan nagy volumenű beruházások munkálataiban is részt vett, mint a BROKERNET székház, KOGART Ház, Dorottya Ház, Centrál Kávéház, New York Kávéház és még sok különböző méretű és funkciójú épület kivitelezése. Jelentős referenciákkal büszkélkedhetünk lakások, családi házak, társasházak, irodaházak, intézmények és kereskedelmi épületek terén is. További munkáink a Referencia menüpontban találhatók, fényképekkel bemutatva.

Kiknek dolgoztunk eddig?

Megrendelőink között beruházók, önkormányzatok, vállalkozók, magánszemélyek és társasházak egyaránt megtalálhatók.

Partnereinkről

Szakmai partnereinkkel együtt cégünk rendelkezik az összes szakmai jogosultsággal, mely az építőiparban felmerülő feladatok elvégzéséhez szükséges.

Mire vagyunk leginkább büszkék?

Büszkék vagyunk munkáink magas minőségére, melyek színvonalát a korábbi tapasztalatok felhasználásával és cégünk magas szintű műszaki ellenőrzési rendszerének használatával érjük el. Eltökélt feladatunknak tekintjük a műemlékvédelmet! Cégünk több ízben is részt vett műemlékek és műemlékjellegű épületek restaurálásában, komplett homlokzati rekonstrukciójában.

Tisztelettel:

horvath-peter-stukko-line-kft-ugyvezetoHorváth Péter

Kőfaragó, Műköves és Épületszobrász Mester
Cégvezető-Tulajdonos

[email protected]
+36-30 / 991-0109

Rólunk mondták

Budapest V. ker. magánlakás felújítás

hdora„Belvárosi lakásunkat szerettem volna felújítani. Az első megbízott kivitelező csapattól hamar megváltam. Itt inkább nem részleteznem az okokat, de maradjuk annyiban, hogy nem voltak korrektek, és akkor szépen fogalmaztam. Kétségbe esésemben eljutottam arra a pontra, hogy én fogom egy személyben lemenedzselni a felújítást és a szakembereket szakmánként fogom összegyűjteni személyes ajánlatok útján. Egy hirtelen gondolattól vezérelve még az utolsó pillanatban felhívtam egy építőiparban jártas ismerősömet, aki végülis ajánlott egy kivitelező csapatot, a Stukkó Line Kft.-Moli-Build Bt. Konzorciumot. Persze kétkedve fogadtam őket, hiszen attól féltem, hogy megint csalódni fogok. De ezúttal nem így történt. Az alábbiakban összeírtam, hogy mik voltak a legfontosabb tényezők számomra a kivitelező csapat munkáját illetően:

  1. EMBERI TÉNYEZŐK – kétirányú kommunikáció, megbízhatóság, pontosság
  2. SZAKMAI TÉNYEZŐK – kivitelezés minősége, ár-érték arány
  3. ÉRTÉKMENTÉS – Eredeti nyílászárók, spaletták, gipszstukkók, díszek korhű és minőségi felújítása

Tudom, hogy a mai világban, főleg az építőiparban, már az is csodaszámba megy, ha a fentiek közül egyáltalán valamelyik pont teljesül. Nos, elmondhatom, hogy rajuk mindhárom pontban leírtak igaznak bizonyultak. Jó szívvel ajánlom őket, hiszen az eredmény önmagáért beszél…„

Budapest V. ker. Ferencik tere 3. homlokzat felújítás

szgyorgy„Professzionális vezetés, kiváló csapatszellem, korszerű technológia, igényes kivitelezés, korrektség minden szinten.

Tömören így jellemezhető az gyönyörű  homlokzat felújítási munka, amellyel 2015 évben a Stukkó line Kft. – Moli-build Bt. Konzorcium épületünket kívülről újjá varázsolta.

Köszönjük  és további  sikereket kívánunk  !

„Mark Center” Budapest VI. ker. Teréz Krt. 46 homlokzat felújítás

” Amit kiemelnék a Stukkó Line Kft-Moli-Build Bt. Konzorcium  Teréz krt-i homlokzat felújításával kapcsolatosan, az nem csak a pontos, határidőre elkészült, professzionális munka, hanem az a kreatív alkotói igényesség, amivel  a szerződéses feladatokon túl hozzájárultak az épület megújulásához”

Láng József
Létesítmény Felelős, Projekt Menedzser.

Budapest VIII. ker. Horánszky u. 4 homlokzat felújítás

“Mint megrendelő teljesen elégedett vagyok a kivitelezés minőségével, az árral és a munka ütemével is, de a munka igazi értékét az adja, ha a tulajdonosok is úgy ítélik meg, hogy megérte kifizetni a felújítás költségét. Az ő elégedettségüket mutatja, hogy a projekt zárásaként búcsúünnepséget szerveztek a felújítást végző munkásoknak és személyesen köszönték meg, hogy hetekig itt dolgoztak és kívül-belül újjáépítették a házat.”

Üdvözlettel:
Tokai Gergely
Nyolc Kör Társasházkezelő Kft.
1088 Budapest, Krúdy utca 2. fsz. 1.

  • Oszd meg: