• Stukko Line Épületszobrászat

Stukkó Line Kft.

Néhány szó cégünk történetéről:

Szakmai elhivatottságomat édesapámtól örököltem, aki 60-as évektől épületszobrász mesterként és oktatóként dolgozott. Ezt a vonalat folytatva több mint 20 éve tevékenykedem ezen a területen jelentős szakmai tapasztalatot szerezve, majd széleskörű tevékenységeim összehangolásához megalapítottam a Stukkó Line Kft-t. Ezen hosszú időszak alatt egy olyan csapatot, kapcsolati hálózatot építettem ki, melyben csak is a minőséget és megbízhatóságot szem előtt tartó partnerek, szakemberek lettek kiválogatva. Sokéves szakmai tapasztalatom alapján 2019.-ben sikeres mestervizsgát tettem Kőfaragó, Műköves és Épületszobrász szakmákból.

2014-óta a Moli-Build Bt-vel Konzorciumot alakítva generál kivitelezőként vállaljuk homlokzatok és lakások felújítását.

Célunk, kitűzésünk

Célunk tevékenységünk körének és színvonalának folyamatos fejlesztése, melynek egyik eredményeként 2011-ben új szolgáltatást indítottunk el Molnár Zsolt kollégámmal, mely dekorációs gipsz falpanelek egyedi gyártására és beépítésére vonatkozik. Budai műhelyünkben egyedi elképzeléseit is magas minőségben és részletgazdagon tudjuk megvalósítani.

Jelentősebb eredményeink

Cégünk olyan nagy volumenű beruházások munkálataiban is részt vett, mint a BROKERNET székház, KOGART Ház, Dorottya Ház, Centrál Kávéház, New York Kávéház és még sok különböző méretű és funkciójú épület kivitelezése. Jelentős referenciákkal büszkélkedhetünk lakások, családi házak, társasházak, irodaházak, intézmények és kereskedelmi épületek terén is. További munkáink a Referencia menüpontban találhatók, fényképekkel bemutatva.

Kiknek dolgoztunk eddig?

Megrendelőink között beruházók, önkormányzatok, vállalkozók, magánszemélyek és társasházak egyaránt megtalálhatók.

Partnereinkről

Szakmai partnereinkkel együtt cégünk rendelkezik az összes szakmai jogosultsággal, mely az építőiparban felmerülő feladatok elvégzéséhez szükséges.

Mire vagyunk leginkább büszkék?

Büszkék vagyunk munkáink magas minőségére, melyek színvonalát a korábbi tapasztalatok felhasználásával és cégünk magas szintű műszaki ellenőrzési rendszerének használatával érjük el. Eltökélt feladatunknak tekintjük a műemlékvédelmet! Cégünk több ízben is részt vett műemlékek és műemlékjellegű épületek restaurálásában, komplett homlokzati rekonstrukciójában.

Tisztelettel:

Horvath Peter Stukko Line Kft. Ugyvezeto 150x150 1

Horváth Péter

Kőfaragó, Műköves és Épületszobrász Mester
Cégvezető-Tulajdonos

[email protected]
+36-30 / 991-0109