ProfilGate keréktisztító telepítése

Stukkó Line profilgate Stukkó Line profilgate Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line profilgate

ProfilGate keréktisztító telepítése

Cégünk 2106-ban új szolgáltatást indított. ProfilGate targonca keréktisztító telepítését az ország bármely területén. Felkészült csapatunk a telepítéshez, lebonyolításhoz rendelkezik teljes körű műszaki felszereltséggel és engedéllyel, ami gördülékeny kivitelezéshez szükséges. Partnercégünkkel a Nyárai és Társa Kft.-vel /aki a professzionális német ProfilGate kizárólagos hazai forgalmazója/ együttdolgozva egyszerre akár több helyszínen is vállalunk telepítési munkálatokat. Egy-egy sziget telepítésének kivitelezési ideje méret és a beépített anyagok kötésének függvényében 3-5 munkanap.

Vállaljuk telephelyenként egy időben, párhuzamosan több sziget telepítését, hogy minél előbb tisztán tarthassa raktárát.

.

A ProfilGate rendszer ismertetése

A védett tárolási és termelési területekre behordott kosz mennyiségét többnyire még ma is alábecsülik. Pedig valahányszor egy jármű árut szállít, a kerekein elkerülhetetlenül bevisz némi koszt.

Egészen mostanáig a probléma egyetlen megoldása az érintett területek utólagos felmosása és kitakarítása volt. Még a kizárólag tiszta környezetben való használatra kijelölt járművek is szennyezhetik a területet. A közös útvonalak használata során felszedik a kívülről bejáró járművek által hátrahagyott szennyeződéseket, és beljebb hordják, a védett területekre.

Mi abban hiszünk, hogy a kulcs a megelőzés!

A ProfilGate rendszer az abroncsokra, a szennyezés fő hordozóira koncentrálva oldja meg a problémát. A ProfilGate rendszeren csak egyszerűen át kell gurulni, és a kerekekre/abroncsokra tapadt kosz 90%-a eltűnik.

A különböző koszok keresztszennyeződése tényleg rendkívül komoly gondokat okozhat, kezdve a szennyezett termékektől a gyengébb minőségen keresztül egészen a termékvisszahívásig. Ennek megakadályozására az az egyetlen mód, ha tisztán tartjuk a megfelelő területeket/padlókat. Ez sajnos sok időt, munkát és energiát vesz igénybe. A megoldás a ProfilGate szabadalmazott rendszere, amely automatikusan, energiaköltség nélkül végzi a dolgát.

stukko-line-profilgate-fotok-6 stukko-line-profilgate-fotok-4 stukko-line-profilgate-fotok-3

ProfilGate előnyei

  • Automatikusan felfogja a koszt, az idegen anyagokat és a nedvességet
  • Jelentősen csökkenti a takarítási költségeket
  • Javítja a munkaegészséget és a munkabiztonságot
  • A tisztább üzemi körülményeknek köszönhetően javul a termékminőség
  • Nyújtja a padló vagy a ragadós szőnyegek élettartamát
  • Csökken a rákkeltő anyagokat tartalmazó gumipor koncentrációja a levegőben

 

ProfilGate működési elve:

Miközben az abroncsok, kerekek és cipőtalpak áthaladnak a ProfilGate rácsokon és az egyedi szöget bezáró keféken, a szabadalmazott rendszer lekaparja róluk a koszt.

A lehulló kosz és az egyéb idegen anyagok egyszerűen egy gyűjtőtálcában gyűlnek össze alul. A rendszer automatikusan működik, és nincs szüksége külső energiaforrásra. A rendszer nem igényel elektromos áramot, nem árt neki a kosz és a nedvesség, hiszen nincs benne sem csapágy, sem elektromos alkatrész. Ennek ellenére hatékony abroncstisztítást biztosít, automatikusan, csak át kell gurulni rajta.

stukko-line-profilgate-fotok-5 stukko-line-profilgate-fotok-1 stukko-line-profilgate-fotok-2

  • Oszd meg: