ProfilGate keréktisztító telepítése

ProfilGate keréktisztító telepítése

Cégünk 2106-ban új szolgáltatást indított. ProfilGate targonca keréktisztító telepítését az ország bármely területén. Felkészült csapatunk a telepítéshez, lebonyolításhoz rendelkezik teljes körű műszaki felszereltséggel és engedéllyel, ami gördülékeny kivitelezéshez szükséges. Partnercégünkkel a Nyárai és Társa Kft.-vel /aki a professzionális német ProfilGate kizárólagos hazai forgalmazója/ együttdolgozva egyszerre akár több helyszínen is vállalunk telepítési munkálatokat. Egy-egy sziget telepítésének kivitelezési ideje méret és a beépített anyagok kötésének függvényében 3-5 munkanap.

Vállaljuk telephelyenként egy időben, párhuzamosan több sziget telepítését, hogy minél előbb tisztán tarthassa raktárát.

.

A ProfilGate rendszer ismertetése

A védett tárolási és termelési területekre behordott kosz mennyiségét többnyire még ma is alábecsülik. Pedig valahányszor egy jármű árut szállít, a kerekein elkerülhetetlenül bevisz némi koszt.

Egészen mostanáig a probléma egyetlen megoldása az érintett területek utólagos felmosása és kitakarítása volt. Még a kizárólag tiszta környezetben való használatra kijelölt járművek is szennyezhetik a területet. A közös útvonalak használata során felszedik a kívülről bejáró járművek által hátrahagyott szennyeződéseket, és beljebb hordják, a védett területekre.

Mi abban hiszünk, hogy a kulcs a megelőzés!

A ProfilGate rendszer az abroncsokra, a szennyezés fő hordozóira koncentrálva oldja meg a problémát. A ProfilGate rendszeren csak egyszerűen át kell gurulni, és a kerekekre/abroncsokra tapadt kosz 90%-a eltűnik.

A különböző koszok keresztszennyeződése tényleg rendkívül komoly gondokat okozhat, kezdve a szennyezett termékektől a gyengébb minőségen keresztül egészen a termékvisszahívásig. Ennek megakadályozására az az egyetlen mód, ha tisztán tartjuk a megfelelő területeket/padlókat. Ez sajnos sok időt, munkát és energiát vesz igénybe. A megoldás a ProfilGate szabadalmazott rendszere, amely automatikusan, energiaköltség nélkül végzi a dolgát.

stukko-line-profilgate-fotok-6 stukko-line-profilgate-fotok-4 stukko-line-profilgate-fotok-3

ProfilGate előnyei

  • Automatikusan felfogja a koszt, az idegen anyagokat és a nedvességet
  • Jelentősen csökkenti a takarítási költségeket
  • Javítja a munkaegészséget és a munkabiztonságot
  • A tisztább üzemi körülményeknek köszönhetően javul a termékminőség
  • Nyújtja a padló vagy a ragadós szőnyegek élettartamát
  • Csökken a rákkeltő anyagokat tartalmazó gumipor koncentrációja a levegőben

 

ProfilGate működési elve:

Miközben az abroncsok, kerekek és cipőtalpak áthaladnak a ProfilGate rácsokon és az egyedi szöget bezáró keféken, a szabadalmazott rendszer lekaparja róluk a koszt.

A lehulló kosz és az egyéb idegen anyagok egyszerűen egy gyűjtőtálcában gyűlnek össze alul. A rendszer automatikusan működik, és nincs szüksége külső energiaforrásra. A rendszer nem igényel elektromos áramot, nem árt neki a kosz és a nedvesség, hiszen nincs benne sem csapágy, sem elektromos alkatrész. Ennek ellenére hatékony abroncstisztítást biztosít, automatikusan, csak át kell gurulni rajta.

stukko-line-profilgate-fotok-5 stukko-line-profilgate-fotok-1 stukko-line-profilgate-fotok-2

  • Oszd meg: