Homlokzat veszélyelhárítás, veszélytelenítés

Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás Stukkó Line életveszély elhárítás

Homlokzati veszélyelhárítás, veszélytelenítés

Homlokzatok, épületek meglazult, feltáskásodott felületeinek, díszítőelemeinek szakszerű bontása a megmenthető ornamentika újrarögzítése tapasztalt szakemberekkel. Használja ki Ön is a magasban szerzet szakértelmünket illetve a sokéves rutinunkat. Magasan képzett szakembereinkkel garantáljuk, hogy a munkát gyorsan és hatékonyan megoldjuk, természetesen szem előtt tartva az egyéni kéréseket és ügyelve a biztonságra. Egy-egy homlokzat elhelyezkedésétől függően összehangolt szervezést és előkészítést igényel, tapasztalataink és kapcsolataink alapján rövid határidővel vállaljuk a ránk bízott feladatok lebonyolítását.

Munkaszakaszokat folyamatosan, részletesen dokumentáljuk méretezett rajzok és digitális fotóanyag segítségével, amelyek a későbbiekben elősegítik teljes homlokzat felújítását, tervek és a költségvetési kiírás elkészítését.

 

Homlokzat veszélyelhárítás, emelőkosaras autóval

Emelőkosaras autóval akár a 40 métert meghaladó homlokzatok veszélyelhárítása. A veszélytelenítésnél szakembereinkkel csak a szükséges meglazult, feltáskásodott felületeket távolítjuk el, az ép megmenthető szakaszokat érintetlenül hagyjuk, költséghatékonysági szempontból, hogy a későbbi felújítás során ne okozzunk plusz kiadásokat a megrendelőinknek. Veszélyelhárításnál a kosaras autót olyan esetekben ajánljuk, amikor kevesebb darabszámú, nagy felületek esetleg nehéz elemek kerülnek eltávolításra.

 

Homlokzat veszélyelhárítás, alpin technikával

Kosaras autóval és állványzattal megközelíthetetlen, nehezen hozzáférhető homlokzatok, falfelületek veszélytelenítése alpin technikával.Az omladozó falszakasz amellett, hogy nem túl esztétikus, sokszor még életveszélyes is lehet, ezért mihamarabbi javítást igényel. Vállajuk társasházak, intézmények homlokzatainak veszélytelenítési, vakolat leverési munkáit, biztonsági védőháló telepítéssel – védőtetők készítését – jégcsapok leverését – veszélyes, fagyott hó eltávolítását. Alpin technikával elkerülhetjük a beállványozás és a darus kocsi által keletkezet plusz munkálatokat és költségeket.

 

Igény szerint vállaljuk a homlokzat veszélyelhárítás ügyintézésének teljes körű lebonyolítását :

  • Behajtási engedélyek ügyintézése
  • Közterület foglalás ügyintézés
  • Forgalom technikai terv készítése
  • Környező épületek, intézmények hivatalos értesítése, tájékoztatása
  • Forgalom technikai kivitelezés, forgalomirányító és terelő táblák kihelyezése és eltávolítása
  • Magasfeszültségű és egyéb kábelek szigetelése és áramtalanítsa szükség szerint eltávolítása.
  • Földi irányítás: Gyalogos forgalom terelésének lebonyolítása, munkaterület helyszínének biztosítása.

Előzze meg a bajt és kérje szakembereink segítségét! Ingyenesen visszahívjuk!

  • Oszd meg: