Gipszkarton, Gipszkartonozás: álmennyezet, falfülke, rejtett világítás

Stukkó Line Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás Stukkó Line Speciális gipszkartonozás

Gipszkarton és használata, a gipszkartonozás

Valószínűleg kevés olyan tulajdonos van, aki maradéktalanul meg van elégedve otthonának elrendezésével, kialakításával. Az átépítésnek azonban még a gondolata is elrettenti a legtöbbünket. Ezért azután vagy beletörődünk a szerintünk megváltoztathatatlanba, vagy megpróbálunk kisebb problémával járó technológiát alkalmazva változtatni, amin lehet. A válaszfalak gipszkartonnal kiválhatóak, de mindannyiunk előtt nyilvánvaló, hogy a főfalakat csak speciális esetekben lehet elmozdítani a helyükről.

Speciális gipszkartonozás (29)Manapság az építkezések, felújítások során egyre többen ismerik fel a gipszkarton előnyeit.

  • Tökéletes, gyors és látványos építőanyag.
  • Dekoratív, mert egyedi állmennyezetek, polcrendszerek, rejtett világítások, falfülkék kialakítására tökéletesen alkalmas.
  • Gyors, a kiváló rendszernek, és a hozzáértő szakembereknek köszönhetően.
  • Professzionális, mert milliméter pontossággal lehet vele dolgozni.

Sokoldalú, mivel képzeletünk illetve tervező képzelete szabhat csak gátat. Használhatjuk mint önálló elem vagy már meglévő felületre helyezhetjük fel, hogy garantáltan egyenes és sima legyen, de ha úgy szeretnénk használhatjuk kábelek, csövek, vezetékek vagy berendezések elrejtésére és természetesen rejtett “falba süllyesztett” világítás kiépítéséhez is.

 

Összefoglalva a gipszkarton és a gipszkartonozás részeket

Vállaljuk egyedileg elképzelt, megálmodott egyszerű és speciális, tagolt gipszkarton felületek tervezését, kialakítását.

  • A gipszkartonozásnak köszönhetően eltüntethetjük meglévő falaink egyenetlenségét, egyszerűen és gyorsan új tereket és dizájnt alakíthatunk ki lakásunkban.
  • Cégünk vállalja az egyszerű gipszkartonozás mellet egyedi kialakítású bonyolult felületek kiképzést, mint például boltívek, rejtett világítások, lépcsőzetes álmennyezetek, dobozolások, pengefalak, polcrendszerek és falfülkék.

 

Segítünk megvalósítani ötletét! Kérjen árajánlatot vagy ingyenes visszahívást!

 

 

Speciális gipszkartonozás, egyedi gipszkarton felületek kialakítása

 

Speciális álmennyezet

Speciális gipszkartonozás (11)A lapok különböző alakú, méretű és elosztású perforáltságukkal nem csak esztétikus megjelenést, de kiemelkedően magas hangelnyelést is biztosítanak, ami növeli a belső tér komfortérzetét.


Falfülke, polcrendszer

Speciális gipszkartonozás (30)A funkcionális válaszfalak, álmennyezetek és falburkolatok mellett olyan esztétikai elemek építésére alkalmas a gipszkarton, mint egyedi formájú installációk, bútor jellegű polcok és tárolók. Az építőlemez az egyenes és íves formák kialakítására is alkalmas, ezáltal a variációk száma végtelen, a megálmodott elemek nem köszönnek vissza más lakásokban. A gipszkarton felhasználhatóságát tekintve akár funkcióval bíró bútorzatunk kialakításában is csak a képzelünk, szabhat határt.


Takarások, dobozolások

Speciális gipszkartonozás (6)Gépészeti és egyéb csőrendszerek, kábelek, illetve épületszerkezeti elemek esztétikai takarására, vagy egyszerűen dekorációs céllal, spotlámpák elhelyezésére ún. dobozolást készíthetünk.


Rejtett világítás

Speciális gipszkartonozás (7)Belső terek kialakításakor a praktikum mellett legalább olyan fontos, hogy az egyedi megjelenés tükrözze egyéniségünket is. A színek, a formák és a felületi strukturáltság, valamint ezek kombinálása olyan élettér kialakítására ad lehetőséget, amely pozitívan befolyásolhatja közérzetünket, hangulatunkat.


Egyedi íves kialakítás

DSC05299Az íves álmennyezetek és válaszfalak készítésével kitörhetünk a megszokott szögletes terek sémájából, ezzel egyedülálló megjelenést adunk belső terünknek.


 

Érdeklődjön ingyenesen, kérjen árajánlatot vagy visszahívást!

  • Oszd meg: